Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

Samenwerken door versterking in het sociale domein

Samenwerking

Met andere aanbieders

Samenwerken is van essentieel belang om de zorg zo effectief en efficiënt mogelijk aan te bieden. Pi-groep werkt in de uitvoering samen met alle andere professionele aanbieders van zorg en integratie. Met een aantal aanbieders willen wij verdieping in de samenwerking op het gebied van opleiding en shared service, die past bij de visie en missie van Pi-groep. Belangrijk aandachtsgebied is het uitwisselen van deskundigheid in complexe casuïstiek om daarmee, of in het algemeen, naadloos aansluiting te vinden zonder snijverlies in het opschalen van de zorg en dienstverlening.

Vanuit die gedachte voeren we momenteel oriënterende gesprekken met een  aantal aanbieders om te onderzoeken of wij in gezamenlijkheid een passend aanbod voor ouderenzorg kunnen realiseren.

Tevens zijn we de  mogelijkheden aan het verkennen om meer met ziekenhuizen samen te werken. Niet alleen om onze zorgaanbod nog beter af te stemmen op de vraag van onze cliënten, maar ook in het kader van het upgraden van onze medewerkers naar multidisciplinair specialistische deskundigen op verpleegkundig niveau.

Ziet u aanknopingspunten voor een goede samenwerking met Pi-groep? Neem dan contact op met ons management.