Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

Pi-groep, al 14 jaar in beweging

Verpleegkundige HBO-V of SPV

Voor onze behandelcentra op de locaties in Drachten en Emmeloord zoeken wij op korte termijn een flexibel inzetbare

Verpleegkundige HBO-V en SPV

24-32 uren per week

De functie

Als  (sociaal psychiatrisch) verpleegkundige ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het realiseren van hoogwaardige diagnostiek, ambulante behandeling en/of begeleiden van cliënten met psychiatrische problematiek. Je levert een bijdrage aan de sociale en maatschappelijke integratie van de cliënt.

Wat zijn jouw taken?

Je maakt deel uit van een  team van behandelaars en andere professionals. Je verzamelt in het kader van indicatiestelling en diagnostiek informatie over de cliënt, door middel van intakegesprekken, observaties en het verzamelen van gegevens bij andere instellingen en/of verwijzers. Je verricht psychodiagnostische werkzaamheden en draagt bij aan het typeren van de zorgvraag en het stellen van de diagnostiek en hulpvraag van de cliënt. Door het bezitten van ervaring en de juiste  opleiding, ben jij bekwaam en bevoegd om individuele behandelingen vorm te geven. Daarnaast ben je bereid om deel te nemen aan de telefonische achterwacht/bereikbaarheidsdienst.

Wie ben jij?

Ben jij  oprecht nieuwsgierig naar de ander, toon jij compassie naar je cliënt, collega  en jezelf? Is bereidheid tot handelen nu en ontwikkelen voor later jou eigen en weet je daar jouw authenticiteit en zorgvuldigheid in uit te dragen? Dan pas jij bij Pi-groep.

In deze functie wordt naast deze bovengenoemde kwaliteiten het volgende gevraagd:

  • Je hebt een diploma HBO-V of SPV;
  • Je beschikt over een BIG-registratie;
  • Je beschikt over werkervaring in de psychiatrie.

Wat kun je verwachten?

Een uitdagende functie in een ontwikkelingsgerichte organisatie met een unieke visie op zorg. Je werkt interdisciplinair in een team met enthousiaste professionals. Wij belonen de functie conform onze inschaling cao GGZ (minimaal FWG (aanloopschaal) 44 en maximaal FWG 55 €3894,00 bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Heb je interesse?

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Harold Dijkgraaf, manager behandelcentra bereikbaar op telefoonnummer 088 - 744 75 00. Solliciteren kan via onderstaand formulier.

Verstuur je sollicitatie

Velden met een * zijn verplicht