Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

Pi-groep, al 14 jaar in beweging

Verpleegkundige HBO-V of SPV

Sinds januari 2018 bieden wij in de Noordoostpolder ambulante geestelijke gezondheidszorg. Wij zoeken daarom voor ons behandelcentrum in Emmeloord een collega in de functie van

Verpleegkundige HBO-V en SPV

24-32 uren per week

De functie

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van behandelaars en andere professionals. Je verzamelt in het kader van indicatiestelling en diagnostiek informatie over de cliënt, door middel van intakegesprekken, observaties en het verzamelen van gegevens bij andere instellingen en/of verwijzers. Je verricht psychodiagnostische werkzaamheden en past systeemtherapie toe. Uiteindelijk draag je bij aan het typeren van de zorgvraag en het stellen van de diagnostiek.

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde HBO-V of HBO-B opleiding met een vervolgopleiding SPV;
  • Je beschikt over een BIG-registratie;
  • Je beschikt over werkervaring in de psychiatrie;
  • Je bent betrokken, respectvol en verantwoordelijk. Samenwerken is jou op het lijf geschreven.
  • Jij bent een stevige persoonlijkheid. Jij gaat voor eigenheid en persoonlijke kracht;
  • Je voelt je thuis bij de visie en aanpak van Pi-groep.

Wij bieden

Een uitdagende baan in een sterk veranderend speelveld. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team met enthousiaste professionals. Onze organisatie is ontwikkelingsgericht en heeft een verbindende visie op zorg. We belonen de functie conform onze inschaling en passend bij jouw kennis en ervaring.

Reageren

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Harold Dijkgraaf, bereikbaar op telefoonnummer 0800 - 744 76 37. Solliciteren kan via onderstaand formulier of door een bondige motivatie met cv te sturen naar vacature@pi-groep.eu.

Verstuur je sollicitatie

Velden met een * zijn verplicht