Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

Pi-groep, al 14 jaar in beweging

Kwaliteitsmedewerker

Voor de verdere professionalisering van de organisatie  zoeken wij voor ons centraal kantoor in Drachten een

Kwaliteitsmedewerker

32-36 uur per week

De functie

Als kwaliteitsmedewerker werk je samen met je collega’s van het team kwaliteit en beleid. Je bent verantwoordelijk voor het Kwaliteit Management Systeem (KMS) en daarmee voor de borging van o.a. de procedures en protocollen binnen de organisatie. Daarnaast bewaak je de  kwaliteitseisen en registratie van indicatoren van onze zorg. Jouw baan bestaat uit een combinatie van diverse werkzaamheden; de ene dag analyseer je een incident, rapporteer je  over een set van indicatoren  of maak je een onderzoeksrapport. De andere dag ben je met teamleiders in overleg om acties uit te zetten in het kader van kwaliteitsborging of –verbetering.

Wat zijn jouw taken?

  • Ontwikkelen, implementeren en borgen van het kwaliteitssysteem bij Pi-groep en de normen van de HKZ.
  • Ontwikkelen en bijstellen van de kwaliteitsdocumentatie naar aanleiding van audits.
  • Bijhouden van de actuele wet- en regelgeving en adviseren over de te nemen maatregelen.
  • Het doen van voorstellen ter verbetering voor een hoger kwaliteitsbewustzijn en draagvlak te creëren binnen de organisatie.
  • Je ondersteunt teamleiders bij de bewaking en verbetering van kwaliteit en veiligheid.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste en nieuwsgierige teamspeler die veel interactie zoekt met het primaire proces. Je wilt graag overal het fijne van weten en verdiept je graag in wat er speelt binnen de geestelijke gezondheidszorg en kwaliteitsmanagement. Je werkt gestructureerd en kunt projectmatig en procesmatig te denken en te werken. Omdat de werkzaamheden zo divers zijn, ben jij in staat om snel tussen verschillende onderwerpen te schakelen. Daarnaast heb jij aantoonbare ervaring en kennis op het terrein van kwaliteit in de zorg  en HKZ certificering.

In deze functie wordt naast deze bovengenoemde kwaliteiten het volgende gevraagd:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur ervaring binnen de GGZ;
  • Je bent analytisch, resultaatgericht en maatschappelijk betrokken;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit.

Wat kun je verwachten?

Een uitdagende functie in een ontwikkelingsgerichte organisatie met een unieke visie op zorg. Je werkt multidisciplinair in een team met enthousiaste professionals. Wij belonen de functie conform onze inschaling cao GGZ minimaal FWG (aanloopschaal) 49 en maximaal FWG 55 € 3.894,00 bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Heb je interesse?

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Margreet Euwes, bereikbaar op telefoonnummer 088 - 744 75 00. Solliciteren kan via onderstaand formulier. We zien jouw reactie graag tegemoet voor 26 november 2018.

Verstuur je sollicitatie

Velden met een * zijn verplicht