Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

Pi-groep, al 14 jaar in beweging

Groepsbegeleider Emmeloord

Voor het team van onze locatie in Emmeloord zijn we op zoek naar een

GROEPSBEGELEIDER

24-32 uur

De functie

Je gaat individuele of groepen cliënten met psychiatrische en/of psychosociale aandoeningen begeleiden. Hierbij beschouw je de wensen en mogelijkheden van de cliënt als uitgangspunt en ben je gericht op hun herstel en zelfredzaamheid.

Wat zijn jouw taken?

Je zorgt voor een gezond en prettig woon-, werk- en leefklimaat voor onze cliënten. Dit doe je o.a. door de cliënten in hun dagelijkse activiteiten te begeleiden en ze structuur en duidelijkheid te bieden. Je voert het opgestelde zorgplan uit en begeleidt de cliënt hierbij. Bij problemen heb je een signalerende rol en je rapporteert over de voortgang.

Wie ben jij?

Ben jij oprecht nieuwsgierig naar de ander, toon jij compassie naar je cliënt, collega en jezelf? Is bereidheid tot handelen nu en ontwikkelen voor later jou eigen en weet je daar jouw authenticiteit en zorgvuldigheid in uit te dragen, dan pas jij bij de Pi-groep.

In deze functie wordt naast de bovengenoemde kwaliteiten het volgende gevraagd:

  • Je hebt minimaal een opleiding op MBO 4 niveau in de zorg, denk aan SPW of SAW.
  • Je staat stevig in je schoenen, bent betrokken, respectvol en praktisch ingesteld.
  • Je bent goed in staat om contact te leggen en te houden met de cliënt.
  • Ervaring in de psychiatrie kan een pre zijn.
  • Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken.

Wat kun je verwachten?

Een uitdagende functie in een ontwikkelingsgerichte organisatie met een unieke visie op zorg. Je werkt interdisciplinair in een team met enthousiaste professionals. Wij belonen de functie conform onze inschaling cao GGZ (minimaal FWG (aanloopschaal) 25 en maximaal FWG 35 €2599,00 bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Heb je interesse?

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Ingeborg Kuperus (teamleider), bereikbaar op telefoonnummer 088 - 744 75 00. Solliciteren kan via onderstaand formulier of door een korte motivatiebrief met cv te sturen naar: vacature@pi-groep.eu.

We zien je reactie graag uiterlijk 7 oktober tegemoet.

Verstuur je sollicitatie

Velden met een * zijn verplicht