Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

Pi-groep, meer dan 15 jaar in beweging

Zorgcoach WMO ambulant

Pi-groep is een organisatie voor de geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie. Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. De Pi-groep stimuleert cliënten hun gegeven talenten te benutten en hun persoonlijke, unieke eigenschappen  verder te ontwikkelen om daarmee  eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden te bevorderen.

Wij bieden diagnostiek, interdisciplinaire behandeling en gespecialiseerde begeleiding voor kind, jeugd en gezin en (jong) volwassenen. Ons motto; “Meer dan zorg” is zichtbaar in onze integrale aanpak. Vanuit Friesland en Flevoland bieden wij zowel poliklinische zorg en beschermd wonen op maat. Daarnaast bieden wij binnen de WMO Gespecialiseerde hulpverlening, maatschappelijke- en arbeid gerelateerde vaardigheidstraining en terugval preventie.

 

Voor het team van onze locatie in Drachten zijn we op korte termijn een collega in de functie van

 

Zorgcoach WMO ambulant

32 uur


De functie

Je begeleidt de activiteiten in de thuissituatie van de cliënt in het kader van de WMO.

Dit houdt in dat je cliënten ondersteuning en structuur biedt bij de dagelijkse activiteiten op alle levensgebieden. Hierbij beschouw je de wensen en mogelijkheden van de cliënt als uitgangspunt en ben je gericht op hun herstel en zelfredzaamheid.

 

Wat zijn jouw taken?

Je maakt deel uit van een wmo-team in Drachten. Vanuit dit team heb je korte lijnen met o.a. het team gzz-behandeling en het team maatschappelijke participatie. Als zorgcoach inventariseer je, samen met de cliënt, wat nodig is. Jullie stellen de begeleiding hierop in en wanneer nodig, schakel je een ander team of het netwerk in. Als zorgcoach heb jij de regie. Je stelt de begeleidingspannen op en volgt deze methodisch op. Je geeft functionele aanwijzingen aan de begeleiders in de uitvoer op de afdeling. In omgang met collega's heb je een coachende en faciliterende rol en weet jij een goede werksfeer te creëren waar positiviteit en openheid voorop staan. De doelgroep is uiteenlopend waarbij er vraagstukken en problematiek zijn op meerdere leefgebieden.

Wie ben jij?

Ben jij oprecht nieuwsgierig naar de ander, toon jij compassie naar je cliënt, collega en jezelf en weet je daar jouw authenticiteit en zorgvuldigheid in uit te dragen? Dan pas jij bij de Pi-groep.

In deze functie wordt naast deze bovengenoemde kwaliteiten het volgende gevraagd:

  • Je hebt een hbo opleiding afgerond sociaal werk of verpleegkunde
  • Het is een pre als je jouw GGZ-agoog aanvulling hebt behaald
  • Je beschikt over werkervaring in de psychiatrie.
  • Je bent betrokken, respectvol en praktisch ingesteld.
  • Samenwerken is jou op het lijf geschreven.
  • Je staat stevig in je schoenen en hebt persoonlijk overwicht.

 

 

 


 

Wat kun je verwachten?
Een uitdagende functie in een ontwikkelingsgerichte organisatie met een unieke visie op zorg. Je werkt interdisciplinair in een team met enthousiaste professionals. Wij belonen de functie conform onze inschaling cao GGZ maximaal FWG 45 €3.135,00 bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband (36 uur per week).


Heb je interesse?
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Astrid de Vries, manager maatschappelijke participatie, bereikbaar op telefoonnummer 088 - 744 75 00. Solliciteren kan via onderstaand formulier of door een bondige motivatie met cv te sturen naar vacature@pi-groep.eu We ontvangen jouw reactie graag voor 1 november 2019.

 

 

uploads/afbeeldingen/testimonial/149354-4-PI-USBcard.jpg
Vanaf 1-1-2015 zijn gemeenten verantwoordelijk voor alle vormen van jeugdhulp, waaronder de Jeugd-GGZ. Hun taak is hulp te bieden aan jeugd en jong-volwassenen met psychiatrische problemen. Pi-groep heeft veel ervaring met deze doelgroep, vooral met complexiteit op meerdere levensgebieden. Bent u benieuwd hoe dat bij Pi-groep werkt? Bekijk dan hier de animatie.