Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

Pi-groep, meer dan 15 jaar in beweging

Zorgcoach | Almere

 Voor het team van onze locatie in Almere zijn we op korte termijn een flexibel inzetbare

 

Zorgcoach

32 uur


De functie

Je gaat individuele of groepen cliënten met psychiatrische en/of psychosociale aandoeningen begeleiden. Hierbij beschouw je de wensen en mogelijkheden van de cliënt als uitgangspunt en ben je gericht op hun herstel en zelfredzaamheid.

 

Wat zijn jouw taken?

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van behandelaars, begeleiders en andere professionals. Als zorgcoach inventariseer je, samen met de cliënt, wat nodig is. Jullie stellen de begeleiding hierop in en wanneer nodig, schakel je het disciplinair team of het netwerk in. Als zorgcoach heb jij de regie. Je stelt de begeleidingspannen op en volgt deze methodisch op. Je geeft functionele aanwijzingen aan de begeleiders in de uitvoer op de afdeling. In omgang met collega's heb je een coachende en faciliterende rol en weet jij een goede werksfeer te creëren waar positiviteit en openheid voorop staan. De doelgroep is uiteenlopend waarbij er vraagstukken en problematiek zijn op meerdere leefgebieden

 

Wie ben jij

Ben jij oprecht nieuwsgierig naar de ander, toon jij compassie naar je cliënt, collega en jezelf en weet je daar jouw authenticiteit en zorgvuldigheid in uit te dragen? Dan pas jij bij de Pi-groep.

In deze functie wordt naast deze bovengenoemde kwaliteiten het volgende gevraagd:

  • Je hebt een hbo opleiding afgerond
  • Het is een pre als je jouw GGZ-agoog aanvulling hebt behaald
  • Je beschikt over werkervaring in de psychiatrie.
  • Je bent betrokken, respectvol en praktisch ingesteld.
  • Samenwerken is jou op het lijf geschreven.
  • Je staat stevig in je schoenen en hebt persoonlijk overwicht.
  • Je bent bereid om op onregelmatige uren te werken.

 

Wat kun je verwachten?
Een uitdagende functie in een ontwikkelingsgerichte organisatie met een unieke visie op zorg. Je werkt interdisciplinair in een team met enthousiaste professionals. Wij belonen de functie conform onze inschaling cao GGZ maximaal FWG 45 €3229,00 bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband (36 uur per week).


Heb je interesse?
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Ingeborg Kuperus, teamleider Emmeloord/Almere, bereikbaar op telefoonnummer 088 - 744 75 00. Solliciteren kan via onderstaand formulier of door een bondige motivatie met cv te sturen naar vacature@pi-groep.eu.

 

Testimonial persoon
Testimonials kunnen worden beheerd door onder het document 'Testimonials (43)' in de manager nieuwe documenten aan te maken. Per pagina kun je een verschillende testimonial instellen en anders word er een willekeurige testimonial getoond.

Testimonial persoon