Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

Pi-groep, meer dan 15 jaar in beweging

Orthopedagoog | Drachten

 Voor onze locatie in Drachten zoeken wij op korte termijn een flexibel inzetbare

Psycholoog

24 tot 32 uur

De functie

Je gaat individuele of groepen cliënten met psychiatrische en/of psychosociale klachten begeleiden en behandelen. Hierbij beschouw je de wensen en mogelijkheden van de cliënt als uitgangspunt en ben je gericht op hun herstel en zelfredzaamheid.

Wat zijn jouw taken?

Jouw taken bestaan onder andere uit het verrichten van intakes, diagnostiek, indicatiestelling en mede-opstellen en uitvoeren van behandelplannen. Je coördineert en bewaakt de uitvoering van de vastgestelde behandeldoelen. Deze taken voer je uit in samenspraak met de regiebehandelaar. Daarnaast zien we graag dat je jouw bijdrage levert aan de doorontwikkeling van onze behandelmethoden.

Wie ben jij?

Ben jij oprecht nieuwsgierig naar de ander, toon jij compassie naar je cliënt, collega en jezelf? Is bereidheid tot handelen nu en ontwikkelen voor later jou eigen en weet je daar jouw authenticiteit en zorgvuldigheid in uit te dragen? Dan pas jij bij de Pi-groep.
In deze functie wordt naast deze bovengenoemde kwaliteiten het volgende gevraagd:

  • Je hebt een afgeronde opleiding  Orthopedagogiek of Kinder- en Jeugdpsycholgie  en hebt, bij voorkeur, ervaring binnen de GGZ;
  • Je hebt affiniteit met cognitieve gedragstherapie en bent, bij voorkeur, reeds gevorderd in het behalen van de VGCt registratie;
  • Je beschikt over basiskennis diagnostiek en behandeling;
  • Je werkt graag zelfstandig, maar kunt ook  goed samenwerken binnen een multidisciplinair team van professional
  • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de zorg en reageert actief op mogelijkheden in de markt;
  • Je beschikt over goede schriftelijke vaardigheden en bent vaardig in juiste verslaglegging;
  • Je bezit goede sociale vaardigheden zoals tact, stimuleren van cliënten en behandelt vraag- en systeemgericht.

Wat kun je verwachten?

Een uitdagende functie in een ontwikkelingsgerichte organisatie met een unieke visie op zorg. Je werkt interdisciplinair in een team met enthousiaste professionals. Wij belonen de functie conform onze inschaling cao GGZ.

Heb je interesse?

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Reimer de Rooij, Interim manager behandelcentra, bereikbaar op telefoonnummer 088 - 744 75 00. Solliciteren kan via onderstaand formulier.

Verstuur je sollicitatie

Velden met een * zijn verplicht