Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

Pi-groep, meer dan 15 jaar in beweging

GZ psycholoog | Drachten

Voor ons behandelcentrum in Drachten zoeken wij op korte termijn een flexibel inzetbare

GZ PSYCHOLOOG

(24-36 uur)

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

’s Ochtends overleg je telefonisch met een collega die WMO begeleiding aan huis biedt of haar cliënt wellicht gebaat is bij EMDR behandeling. Daarna voer je samen met een collega een advies-gesprek. Je stelt enkele aanvullende vragen en met de cliënt en behandelaar kies je de focus voor deze behandeling. Je herinnert de behandelaar nog even aan het klaarzetten van de ROM. Aan het eind van de ochtend bespreek je met je team de lopende behandelingen en geef je advies hoe een stagnerende behandeling weer vlot te trekken. En dan: lunch! Met je multi-disciplinaire collega’s praat je bij over het weekend en maakt wat grapjes met elkaar.

De middag begint met het teamoverleg. Je manager geeft terugkoppeling over vragen van de week ervoor, deelt enkele cijfers over het team en stemt af wie welke actie kan ondernemen. Collega’s stellen enkele vragen over de aankomende HKZ-keuring. Tot slot wisselen jullie als team uit wie welke expertise en ambitie heeft, zodat het koppelen van cliënten aan behandelaren nog beter past.

Even later voer je een evaluatiegesprek met een cliënt en legt contact met een collega voor het starten van reïntegratie-begeleiding, De rest van de middag ben je bezig met supervisie aan een collega, het aanvullen van een huisartsen brief en het inlezen voor je volgende intake morgenochtend.

Wat zijn jouw taken?

Als regiebehandelaar werk je nauw samen met je collega's van het multidisciplinaire team aan passende en effectieve zorg voor cliënten. Je hebt kennis van diverse behandelmethodieken en wil deze graag doorontwikkelen.

  • Je voert intakegesprekken en behandelevaluaties als regiebehandelaar
  • Je stelt diagnoses en behandelplannen af met je collega-behandelaren
  • Via supervisie en clientbesprekingen lever je een actieve bijdrage aan de groei van je collega’s
  • Je bent aanspreekpunt voor interne en externe collega’s voor vragen over behandeling en verwijzingen
  • Je levert een actieve bijdrage aan het doorontwikkelen van het behandelaanbod, passend bij nieuwe ontwikkelingen en/of doelgroepen

Wie ben jij?

Je bent gedreven om mensen te helpen groeien. De veranderwens van de ander staat voor jouw voorop. Met empathie en doorzettingsvermogen help je clënten en collega’s. Je bent nieuwsgierig, authentiek en zorgvuldig. Herkenbaar? Dan past de Pi-groep bij jou!

Naast deze bovengenoemde kwaliteiten herken jij je in het volgende:

  • Je kunt goed zelfstandig en samen met teamleden en andere professionals werken
  • Je ziet de ontwikkelingen binnen de zorg en reageert actief op mogelijkheden in de markt
  • Je beschikt over goede schriftelijke vaardigheden en bent zorgvuldig in verslaglegging
  • Je hebt goed zelfreflecterend vermogen, bent klant- en resultaatgericht, collegiaal en stressbestendig
  • Je hebt kennis van en ervaring met CGT, EMDR en - bij voorkeur - Schematherapie.

Wat kun je verwachten?

Een uitdagende functie in een ontwikkelingsgerichte organisatie met een unieke visie op zorg. Je werkt interdisciplinair in een team met enthousiaste professionals. Wij belonen de functie conform onze inschaling cao GGZ: FWG 65 €5280,00 bruto per maand bij fulltime dienstverband. Aantal uren in overleg (24-36u).

Heb je interesse

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Reimer de Rooij, manager behandelcentra, bereikbaar op telefoonnummer 06-4568 2939. Solliciteren kan via onderstaand formulier.

 

Verstuur je sollicitatie

Velden met een * zijn verplicht