Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

Pi-groep, meer dan 15 jaar in beweging

Werken bij Pi-groep | Vacatures

Pi-groep is een ontwikkelingsgerichte, maatschappelijke organisatie voor geestelijke gezondheidszorg en integratie. We hebben ca. 120 medewerkers die vanuit verschillende locaties in Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland werken.

<< In het linkermenu vind je de functieomschrijvingen van de vacatures.

Onze medewerkers werken vanuit de missie, visie, het Pi-manifest en de Pi-factor. Binnen Pi-groep geeft iedere medewerker invulling aan de kernwaarden nieuwsgierigheid, compassie, bereidheid, eigenheid en zorgvuldigheid. De Pi-factor is het vermogen te kunnen onderscheiden om daarmee het eigen potentieel vrij te maken en eigenheid vorm te geven.

Wij verwachten van medewerkers een positieve grondhouding op basis van de kernwaarden en gezond verstand. Hierbij zijn continu verbeteren van de kwaliteit en focus op de persoonlijke ontwikkeling van belang.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die van toegevoegde waarde voor onze organisatie zijn. Daarnaast bieden wij mogelijkheden voor een stage. Spreekt de missie en visie van Pi-groep je aan en ben je op zoek naar een baan of een stageplek, stuur dan je (open) sollicitatie door middel van het invullen van onderstaand sollicitatieformulier. Pi-groep is een erkend leerbedrijf, aangesloten bij de nieuwe Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), kenniscentrum voor leren in de praktijk in Zorg, Welzijn en Sport. We werken samen met SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.

Verstuur je sollicitatie

Velden met een * zijn verplicht