Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

Pi-groep, al 14 jaar in beweging

Architectuur Het Trainingshuis®

Architectuur Het Trainingshuis®

In ons Trainingshuis® in Drachten verblijven (jong)volwassenen met psychische problemen. Hier worden ze, onder begeleiding, klaargestoomd voor een zelfstandig bestaan en een volwaardige rol in de maatschappij.

Op 14 juli 2016 besteedde het Friesch Dagblad aandacht aan de architectuur van dit Trainingshuis®.

In het stuk valt, naast de architectonische achtergrond, te lezen waar Het Trainingshuis® voor staat en waarom er gekozen is voor een gebouw met glazen gevel te midden van de woonwijk. Directeur-Bestuurder Tjeerd Nijboer is een groot voorvechter van zoveel mogelijk openheid en transparantie. Zijn visie is dat je openheid creëert met deze glazen gevel. Het is prettig om die openheid te hebben voor de bewoners die tenslotte juist leren om midden in de samenleving te staan.  

Bent u benieuwd naar het gehele stuk? U leest het hier.

uploads/afbeeldingen/testimonial/149354-4-PI-USBcard.jpg
Vanaf 1-1-2015 zijn gemeenten verantwoordelijk voor alle vormen van jeugdhulp, waaronder de Jeugd-GGZ. Hun taak is hulp te bieden aan jeugd en jong-volwassenen met psychiatrische problemen. Pi-groep heeft veel ervaring met deze doelgroep, vooral met complexiteit op meerdere levensgebieden. Bent u benieuwd hoe dat bij Pi-groep werkt? Bekijk dan hier de animatie.