Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

Pi-groep, al 14 jaar in beweging

Pi-groep werkt mee aan ontmoetingsplek voor mensen met psychische kwetsbaarheid

In 2017 heeft Pi-groep samen met MindUp, de M.O.S. en AanZet van de gemeente Smallingerland de opdracht gekregen een ontmoetingsplek voor mensen met een psychische kwetsbaarheid te realiseren. In maart van dit jaar is het initiatief aan het Van Knobelsdorffplein in Drachten van start gegaan.

Op twee dagdelen in de week ontvangen vrijwilligers in wijkcentrum @Holdert bezoekers die behoefte hebben aan een gesprekje en een lekker kopje koffie. Doel van de nieuwe ontmoetingsplek is om iedereen mee te laten doen in de samenleving. Er wordt rekening gehouden met de mogelijkheden van mensen, iedereen wordt in zijn waarde gelaten. De betrokken partijen dragen allen bij op basis van hun expertise.

De openingstijden van de ontmoetingsplek zijn:
woensdagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur en vrijdagochtend van 09:30 tot 12:30 uur.

Het adres is: @Holdert, Van Knobelsdorffplein 121 in Drachten

uploads/afbeeldingen/testimonial/149354-4-PI-USBcard.jpg
Vanaf 1-1-2015 zijn gemeenten verantwoordelijk voor alle vormen van jeugdhulp, waaronder de Jeugd-GGZ. Hun taak is hulp te bieden aan jeugd en jong-volwassenen met psychiatrische problemen. Pi-groep heeft veel ervaring met deze doelgroep, vooral met complexiteit op meerdere levensgebieden. Bent u benieuwd hoe dat bij Pi-groep werkt? Bekijk dan hier de animatie.