Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

Pi-groep, meer dan 15 jaar in beweging

Meerjarenbeleidsplan

29 juni 2016

Al meer dan tien jaren zetten we ons als organisatie met hart en ziel in om de droom, die onze Directeur-Bestuurder Tjeerd Nijboer had toen hij Pi-groep startte, te realiseren. 

In 2016 openden we officieel het eerste Trainingshuis® van Pi-groep. Een concept waarin zorg, samenleving en werk daadwerkelijk onder één dak samen komen, in een inclusieve woonwijk. Waarin jeugd en (jong)volwassenen in twee jaar aan hand van een integraal Masterplan duurzaam uitstromen naar werk of opleiding. 

De komende jaren gaan wij ons richten op de wetenschappelijke onderbouwing van onze denk- en werkwijze, maar nemen we ook weer een innovatieve stap in het zorgtraject. Hoe zorgen we ervoor zorgen dat we de diagnose nog beter, eerder en scherper vaststellen om direct het juiste Masterplan te maken voor een cliënt: ‘Get the whole picture’. 

Er zijn voor Pi-groep nog veel ambities te behalen, innovaties te doen, maar vooral weerbare, gezonde en actieve generaties te creëren. Vanuit de missie en visie zetten we dan ook de bakens voor de komende drie jaar uit in het Meerjarenbeleidsplan.

Lees hier het Meerjarenbeleidsplan