Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

‘Juist wanneer we ons ongemakkelijk voelen, kunnen we groeien’

Outdoor

Outdoor zorgprogramma

Visie Pi-Groep

Ieder mens is uniek en beschikt over talent. Het benutten van gegeven talent en het ontwikkelen van persoonlijke, unieke eigenschappen bevorderen de eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden.

 ‘Juist wanneer we ons ongemakkelijk voelen, kunnen we groeien’

Outdoor zorgprogramma

Wij zijn er van overtuigd dat wanneer we onze grenzen opzoeken en uit onze comfortzone stappen, we kunnen groeien.

Speciaal voor jeugd en (jong)volwassenen ontwikkelde Pi-groep het concept Trainingshuis®. Dit is een uniek concept dat in samenwerking met het Louis Bolk Instituut wetenschappelijk wordt onderzocht. In het verlengde hiervan hebben we een exclusief Outdoor zorgprogramma ontwikkeld.

Als locatie maken we gebruik van het BaseCamp van Frysian Vikings op Ameland. Ameland zien we als een eiland met een eigen karakter waarbij we letterlijk en figuurlijk loskomen van het vaste land. Door middel van het Outdoor zorgprogramma willen we bewerkstelligen dat de cliënten meer van zichzelf ontdekken en laten zien. Door eerst te vertragen denken we het proces naar duurzaam herstel, bestendige groei en volwaardige ontplooiing te kunnen versnellen.

Outdoor zorgprogramma is gericht op het verkrijgen van een totaalbeeld van de cliënt en mogelijke observatie ten behoeve van het verbeteren van een diagnose; Get the whole picture. Frysian Vikings biedt alle facilitaire voorzieningen zoals tenten, veldbedden, eigen keuken, kok en de mogelijkheid om te ontspannen. Per week hebben we de capaciteit om vier groepen van maximaal acht cliënten onder te brengen.

Meer informatie vindt u hier: Folder Outdoor zorgprogramma