Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

Samen investeren in jouw toekomst

Cliëntervaringen

Cliënttevredenheid

Jaarlijks meten wij onze cliëntervaringen en plaatsen ze anoniem op onze website. Om deze ervaringen te toetsen vragen cliënten een CQi-vragenlijst in. De CQi is een gestandaardiseerde systematiek voor meten, analyseren en rapporteren van cliëntervaringen in de zorg. Het is een instrument dat naast de tevredenheid vooral de ervaringen van cliënten meet.

Cliëntervaringen over 2018

Op de vragen over hoe men t.o.v. 12 maanden terug zich voelt, geeft 87% van de cliënten van Pi-groep aan dat er sprake is van een positievere verandering in het functioneren, cliënten hebben minder klachten en gaan (veel)beter met hun klachten om. Op de vraag hoe waarschijnlijk het is dat cliënten Pi-groep aanbevelen, scoort Pi-groep een 7,4.

Cliëntervaringen over 2019

Op de vraag hoe cliënten de behandeling van Pi-groep beoordelen, scoort Pi-groep een 8.1. In bijgaande grafiek kunt u terugvinden hoe Pi-groep wordt beoordeeld op punten als bereikbaarheid, informatie over behandeling en omgang en deskundigheid begeleider/behandelaar.

Cliëntervaringen over 2020

Over 2020 gaven cliënten hun behandeling bij Pi-groep een rapportcijfer van 8. In bijgaande grafiek kunt u terugvinden hoe Pi-groep wordt beoordeeld op punten als bereikbaarheid, informatie over behandeling en omgang en deskundigheid begeleider/behandelaar.

ZorgkaartNederland

De website van ZorgkaartNederland is ontwikkeld om de cliënt een betrouwbaar en objectief referentieplatform aan te bieden met ervaringen over de gezondheidszorg en dus ook de geestelijke gezondheidszorg (ggz). ZorgkaartNederland wil met behulp van kwalitatieve recensies van cliënten een transparant advies aanbieden.