Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

Samen investeren in jouw toekomst

Start onderzoek/behandeling/begeleiding/ondersteuning

Wij hebben een aanbod voor zowel de generalistische basis-GGZ als de gespecialiseerde GGZ. U kunt bij ons terecht voor individuele en groepsbehandeling, al dan niet ondersteund met online- hulpmodules. In overleg met u kan worden gekozen voor de zogeheten “blended care”, waarbij persoonlijke gesprekken worden gecombineerd met online interventies (eHealth).

Voor een overzicht van ons gehele aanbod individuele en groepstherapieën verwijzen wij u naar onze aanbodpagina.

Voor informatie over welke van deze interventies wordt vergoed door de zorgverzekeraars kunt u bellen met onze service desk.

De hulp die u ontvangt wordt op verschillende plaatsen geboden. Soms komt u voor een gesprek naar één van onze locaties, in andere gevallen komen wij bij u thuis. Daarnaast beschikken wij over diverse verblijfslocaties waar behandeling en begeleiding wordt aangeboden en locaties waarbij u een traject richting opleiding en/of werk kunt volgen.

Pi-groep neemt verantwoordelijkheid
Zoals Pi-groep zorgt niet alléén, maar samen met woningcorporatie, gemeente, collega-zorgorganisaties én de buren. Dat het Trainingshuis duurzaam wordt gebouwd lijkt zelfs bijzaak, een kwestie van investeren in de toekomst van je eigen cliënten. Maria van der Heijden, directeur-bestuurder van MVO Nederland

Pi-groep neemt verantwoordelijkheid