Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

Anonieme hulp

Heb je last van somberheid en/of angstklachten, maar durf je niet naar je huisarts of psycholoog te gaan. Meld je dan nu gratis aan.

 

Hoe werkt het?

De behandeling volg je volledig online door chatsessies, een online behandelmodule en opdrachten. Je krijgt een vaste psycholoog die je gedurende de behandeling zal begeleiden. Uit wetenschappelijk onderzoek weten we dat een begeleide online behandeling even effectief kan zijn als behandeling op locatie. De behandeling zal ongeveer 6 tot 14 weken in beslag nemen.

Gratis

De behandeling wordt vergoed vanuit subsidie van Zorginstituut Nederland, er zijn voor jou geen kosten aan verbonden. Er wordt geen aanspraak gemaakt op je zorgverzekering. Je moet hiervoor wel minimaal 18 jaar zijn. Voor vragen over de anonieme hulp kun je terecht bij anoniem@fortagroep.nl 

Nickname

Je kunt gebruik maken van een zelfbedachte Nickname. Je kunt er ook voor kiezen een nieuw e-mailadres aan te maken met je zelfbedachte Nickname.

Om je anoniem aan te melden vul je een korte vragenlijst in door op de knop hieronder te klikken. Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld wordt je aanmelding verwerkt. Er wordt contact met je opgenomen op het door jou opgegeven e-mailadres.

Meld je hier anoniem aan

Bekijk hier onze algemene voorwaarden anonieme hulp

Privacy

Het is mogelijk deze website geheim te houden door je 'incognito modus' in te schakelen, waardoor je bezoek niet meer te achterhalen is. Als je dit niet hebt ingeschakeld kun je ook achteraf je browsegeschiedenis verwijderen

Andere problemen

Voor anonieme behandelingen van andere problemen kun je terecht bij:

- Zelfmoordgedachten: 113.nl

-Alcohol, drugs en gokken: Brijder

-Eetproblemen: Featback of Proud2bme