Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

zorg | samenleving | werk

Start onderzoek/behandeling/begeleiding/ondersteuning

Wij hebben een aanbod voor zowel de generalistische basis-GGZ als de gespecialiseerde GGZ. U kunt bij ons terecht voor individuele en groepsbehandeling, al dan niet ondersteund met online- hulpmodules. In overleg met u kan worden gekozen voor de zogeheten “blended care”, waarbij persoonlijke gesprekken worden gecombineerd met online interventies (eHealth).

Voor een overzicht van ons gehele aanbod individuele en groepstherapieën verwijzen wij u naar onze aanbodpagina.

Voor informatie over welke van deze interventies wordt vergoed door de zorgverzekeraars kunt u bellen met onze service desk.

De hulp die u ontvangt wordt op verschillende plaatsen geboden. Soms komt u voor een gesprek naar één van onze locaties, in andere gevallen komen wij bij u thuis. Daarnaast beschikken wij over diverse verblijfslocaties waar behandeling en begeleiding wordt aangeboden en locaties waarbij u een traject richting opleiding en/of werk kunt volgen.

Testimonial persoon
Testimonials kunnen worden beheerd door onder het document 'Testimonials (43)' in de manager nieuwe documenten aan te maken. Per pagina kun je een verschillende testimonial instellen en anders word er een willekeurige testimonial getoond.

Testimonial persoon