Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

zorg | samenleving | werk

Start onderzoek/behandeling/begeleiding/ondersteuning

Wij hebben een aanbod voor zowel de generalistische basis-GGZ als de gespecialiseerde GGZ. U kunt bij ons terecht voor individuele en groepsbehandeling, al dan niet ondersteund met online- hulpmodules. In overleg met u kan worden gekozen voor de zogeheten “blended care”, waarbij persoonlijke gesprekken worden gecombineerd met online interventies (eHealth).

Voor een overzicht van ons gehele aanbod individuele en groepstherapieën verwijzen wij u naar onze aanbodpagina.

Voor informatie over welke van deze interventies wordt vergoed door de zorgverzekeraars kunt u bellen met onze service desk.

De hulp die u ontvangt wordt op verschillende plaatsen geboden. Soms komt u voor een gesprek naar één van onze locaties, in andere gevallen komen wij bij u thuis. Daarnaast beschikken wij over diverse verblijfslocaties waar behandeling en begeleiding wordt aangeboden en locaties waarbij u een traject richting opleiding en/of werk kunt volgen.

uploads/afbeeldingen/testimonial/149354-4-PI-USBcard.jpg
Vanaf 1-1-2015 zijn gemeenten verantwoordelijk voor alle vormen van jeugdhulp, waaronder de Jeugd-GGZ. Hun taak is hulp te bieden aan jeugd en jong-volwassenen met psychiatrische problemen. Pi-groep heeft veel ervaring met deze doelgroep, vooral met complexiteit op meerdere levensgebieden. Bent u benieuwd hoe dat bij Pi-groep werkt? Bekijk dan hier de animatie.