Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

Pi-groep, al 12 jaar in beweging

Teammanager Zorg

Voor de verdere professionalisering van onze organisatie zoeken wij voor de aansturing van onze locatie Emmeloord een kandidaat voor de functie van 

TEAMMANAGER ZORG

 Wat verwachten wij:

Onze Teammanagers vormen gezamenlijk de directe aansturing van de zorgprofessionals op onze locaties in Drachten, Emmeloord, Lelystad en Almere. De Teammanagers vormen onder aansturing van de directie het managementteam en gaan verder bouwen aan onze organisatie en visie.  Ze zijn verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van strategie, beleid en doelstellingen van de organisatie en het realiseren van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening. Verder willen wij graag dat de Teammanager een significante bijdrage levert aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg en de interne processen, maar ook stuurt op de beheersbaarheid van risico’s. Een Teammanager geeft leiding aan een of meerdere teams van zorgprofessionals, vanuit integraal management en persoonlijk leiderschap.

Wat ga je doen:

 • Resultaatgericht en inspirerend aansturen van een team van 10 Fte die werkzaam zijn op de locatie Emmeloord.
 • Mede ontwikkelen van het tactisch beleid (o.a. product- en dienstontwikkeling), opstellen van begroting, bewaken budget en tijdige signalering, doen van verbetervoorstellen.
 • Invoeren en bewaken van het tactisch beleid om afdelingsdoelstellingen te behalen.
 • Onderhouden en uitbreiden van het netwerk met als doel de positionering van de organisatie en haar zorg- en dienstverlening.
 • Realiseren van vastgestelde productienormen, sturen op omzet en groei.
 • Uitvoering geven aan ons HR beleid, sturen op een adequate personeelsplanning zowel kwalitatief als kwantitatief.
 • Periodiek rapporteren over productie, personeel, kwaliteit en financiën.
 • Je bent sparringpartner en adviseur van directie en collega’s.
 • Je bewaakt de visie, missie, doelstellingen en werkwijze van de organisatie.

Wat is jouw profiel:

We komen graag met jou in gesprek als je passie hebt voor de geestelijke gezondheidszorg, een ervaren Teammanager bent en over passende inhoudelijke zorgkennis beschikt. Verder:

 • Beschik je over minimaal HBO werk- en denkniveau  en ruime vergelijkbare managementervaring binnen de (specialistische) zorg.
 • Heb je aantoonbaar specifieke kennis van het zorgdomein en daarnaast kennis en ervaring op het gebied van bedrijfskunde.
 • Ben je een stevige persoonlijkheid die in staat is om complexe processen te doorgronden en aan te sturen.
 • Ben je resultaatgericht, hands-on, verantwoordelijk en integer. Als vanzelfsprekend ben je verbindend en in staat het team te motiveren, betrekken en faciliteren.
 • Is het een pre als je een geldige BIG-registratie hebt.

Wat mag je verwachten als Teammanager:

Allereerst een zeer uitdagende baan in een sterk veranderend speelveld in een organisatie met een duidelijke eigen visie.

Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor bepaalde tijd voor 36 uur per week, waarbij parttime (minimaal 32 uur) ook mogelijk is. Daarnaast ben je als het ware 24/7 beschikbaar en altijd aanspreekbaar bij calamiteiten tijdens de diverse roosterdiensten. Wij belonen deze functie conform onze inschaling en passend bij jouw kennis en ervaring, met een maximum van € 4230 per maand bij een volledige werkweek.

Reageren:

Voor vragen kunt je contact opnemen met Wiekie Gorter, adjunct-directeur, bereikbaar op telefoonnummer 088 744 75 00. Solliciteren kan via onderstaand formulier of via een mail naar vacatures@pi-groep.eu.

Sluitingsdatum: 4 juli 2017                            Printversie vacature Teammanager Zorg

 

Verstuur je sollicitatie

Velden met een * zijn verplicht