Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

Pi-groep, al 13 jaar in beweging

Orthopedagoog

Ben jij die gedreven GZ-collega?

Wij zijn een GGZ-organisatie met een duidelijke en innovatieve aanpak. We hebben een heldere visie op zorg, maar ook op de samenleving, integratie, scholing en werk en hanteren een integrale benadering gericht op sociale inclusie. Wij streven naar duurzaam herstel van onze cliënten en stimuleren hun gegeven talenten vrij te maken. Die persoonlijke ontwikkeling verwachten wij ook van onze medewerkers. Medewerkers die tegen een stootje kunnen, sterk en weerbaar zijn en die in staat zijn om anders te denken, anders te doen en mee willen ontwikkelen in een dynamische organisatie. 

Wij willen ons team Kind, Jeugd & Gezin in Drachten graag versterken met een enthousiaste en deskundige 

Orthopedagoog

Als orthopedagoog weet jij als geen ander zodanig te diagnosticeren en te behandelen, dat het leidt tot verbeteringen bij de cliënt, passend bij onze innovatieve en integrale aanpak. Wij vinden jouw cv belangrijk maar meer bepalend nog, jouw karakter en motivatie. Pi-groep gaat voor eigenheid en authenciteit. Toon jouw persoonlijke kracht en passie voor de geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden jou de ruimte voor eigenheid én ontwikkeling.

Voel jij je aangesproken door bovenstaande en wil je werken in een niet standaard GGZ-omgeving? Heb je minimaal vijf jaar ervaring in dit vakgebied en een duidelijke visie op psychiatrie? Reageer dan, want wij zoeken gedreven kandidaten. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Marie-José Damen (Teammanager) of Greta Maakal (HBO-Verpleegkundige), beiden bereikbaar via telefoonnummer 088 744 75 37. Solliciteren kan via onderstaand sollicitatieformulier of door een mail te sturen naar vacature@pi-groep.eu.

Verstuur je sollicitatie

Velden met een * zijn verplicht