Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

Pi-groep, al 12 jaar in beweging

GZ-psycholoog

 

Ben jij die gedreven GZ-collega?

 

Wij zijn een GGZ organisatie met een duidelijke en innovatieve aanpak. We hanteren een heldere visie op zorg, maar ook op samenleving, integratie, scholing en werk met een integrale aanpak gericht op sociale inclusie. Wij streven naar duurzaam herstel van onze cliënten en stimuleren hun gegeven talenten vrij te maken.

Die persoonlijke ontwikkeling verwachten wij ook van onze medewerkers. Medewerkers die tegen een stootje kunnen, sterk en weerbaar zijn. Die in staat zijn om anders te denken, anders te doen en mee willen ontwikkelen in een dynamische organisatie.

Bij Pi-groep zijn we in samenwerking met het Louis Bolk Instituut en het Trimbos Instituut van start gegaan met het doen van wetenschappelijk onderzoek naar onze innovaties en integrale aanpak. Wij zouden ons team graag willen versterken met een enthousiaste en deskundige GZ-psycholoog.

Daarnaast weet jij als GZ-psycholoog als geen ander zodanig te diagnosticeren en behandelen, dat het leidt tot verbeteringen bij de cliënt passend bij die innovatieve en integrale aanpak.

Wij vinden jouw cv belangrijk, jouw BIG-registratie ook, maar meer bepalend nog: jouw karakter. Pi-groep gaat voor eigenheid en authenciteit. Toon jouw persoonlijke kracht en passie voor de geestelijke gezondheidszorg.

Ben jij klaar voor Pi-groep? Voel jij je aangesproken en wil je werken in een niet standaard GGZ omgeving? Reageer dan want wij zoeken gedreven kandidaten voor onze vestigingen in Drachten en Lelystad voor de functie van

                                           

GZ Psycholoog

 

Uiteraard met ervaring vanuit je vakgebied en met een duidelijke visie op psychiatrie.

Solliciteren doe je via onderstaand formulier. Zoals gezegd is jouw cv belangrijk, maar vooral jouw motivatiebrief moet aansprekend zijn. En als jij de juiste motivatie hebt, bieden wij jou de ruimte voor eigenheid én ontwikkeling.

Bellen voor informatie kan met HR op telefoonnummer 088 744 7500.

 

 

Verstuur je sollicitatie

Velden met een * zijn verplicht