Zoeken
0800 744 76 37 Gratis telefoonnummer
Bel mij terug

Pi-groep, al 13 jaar in beweging

GZ-psycholoog

Vanaf januari 2018 gaan wij in de Noordoostpolder ambulante geestelijke gezondheidszorg aanbieden. Daarom willen wij het team uitbreiden en zoeken voor ons behandelcentrum in Emmeloord een collega in de functie van

GZ – psycholoog

(24 uur pw)


Wat verwachten wij

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van behandelaars en andere professionals. Je verricht als behandelaar (psycho)diagnostisch onderzoek bij cliënten om diagnoses en indicaties vast te stellen. Je doet behandelingen en geeft op advies in de vorm van consultatie en ondersteuning aan betrokken medewerkers en externe opdrachtgevers.

Wie ben jij

  • Een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog.
  • Ervaringsdeskundige in de psychiatrie op gebied van diagnostiek en individuele behandelingen, op zowel kin basis als specialistische GGZ.
  • Ondernemend en zelfstandig.
  • Goed samenwerkend in een multidisciplinair team.
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je kunt EMDR behandelingen uitvoeren.
  • Je hebt een duidelijke visie op psychiatrie.

Wat kun je verwachten

Allereerst een zeer uitdagende baan in een sterk veranderend speelveld in een organisatie met een duidelijke eigen visie. Wij belonen deze functie conform onze inschaling en passend bij jouw kennis en ervaring.

Heb je interesse

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Ingeborg Kuperus, teammanager, bereikbaar op telefoonnummer 0800 744 76 37. Solliciteren kan via de website www.pi-groep.eu of door een bondige motivatie met cv te sturen naar vacature@pi-groep.eu.

Reageren kan tot en met 26 november 2017.

>> Printversie van de vacature

Verstuur je sollicitatie

Velden met een * zijn verplicht